Paliwo ma, jutro rozwięrcę dysze i zobaczymy, iskrę ma, paliwo dostaje, świeca mokra, więc o co mu chodzi? Dysze mam 65, świeca nie ma żadnego koloru. Ja już nie mam siły i nie wiem co z tym zrobię...
Daj dysze 80 i zobacz co sie będzie działo, założe sie że speed będzie smigał ;d, mi tak chodził jak miałem zabite dysze od gaźnika ;d, albo może łapie gdzieś lewe powietrze zobacz dokłądnie ; )
Ja już sam nie wiem, wróciłem przed chwilą z garażu i teraz wgl zero życia Wyczyściłem gaźnik, dałem iglicę wyżej i teraz wgl zero, nic! Chyba go postawię i będzie stał aż mi się zachce, teraz muszę na niego zarabiać bo mam niezłą fuszke Mam na przeciwko sb warsztat i oni mają dużo części na sell i ja będę im je sprzedawał, np. jak gość chce za coś 100zł a ja sprzedam za 200zł to mam 100zł w kieszeni A z tego co wiem to ma dużo takich okazji
Damian napisał(a):Miałem podobny problem, jak dałem gazu to buu, zmniejsz mu powietrza bo chyba ma za dużo trochę Ja zatkałem pól dolotu powietrza żeby się nie dusił
Wiesz, nawet o tym myślałem, ale jeśli faktycznie się zatarł to go sprzedaję Bo już nie wyrobię i kupię jakąś biegówke bo już po takim czyś bym nie wyrobił. Jutro nie będę nic przy nim robił bo nie wyrobie, może w weekend się za padło wezmę, muszę rozkręcić ten handel Chce ktoś jakieś części do samochodów?