Sturm napisał(a):Słąba polerka... czym wcierałeś paste ?
"Słaba" Czytaj pilniej.. Pierwsze szlify 2000 papierami ile 2, 3 razy przejechałem a z tego co wiem z doświadczenia papier 2tyś daje największe efekty. Paste do foty wcierałem szmatką z mikrofibry a ostatnio kupiłem gąbke polerska specjalna do takich rzeczy i efekt jest o niebo lepszy. Wstawie jutro foty to sam zobaczyć. I dzieki pany za komentarze !
Emka ! Daje wam zaległe foty które miałem wstaić już bardzo dawno temu. Foty Kapy wstawie jutro.. Bąble z prawej strony na naklejce zostały po robieniu fot usuniete.
.......................................^ ^ ZAPRASZAM DO UDZIELANIA SIE W TEMACIE ^ ^ .....................................
welU napisał(a):Fajnie, fajnie. Gdzie kupiłeś tylną lampę led? Ona ma kierunki?
Welu , Dziękuje za miłe słowo. Co do lampy to nie posiada ona kierunków. Ja ją zamówiłem na allegro.pl , ale jest dostępna również na skuter-centrum.pl
Soryy za rozmiar jutro beda wieksze. Na fotach nie ma przedstawionej zrywki ktora bede musiał podłączyć w weekend i nie widac też kopniaka Stage 6 chrom . Jutro lakier przejdzie polerke wiec bedzie gyt Dzieki za miłą opinie.