Radziu powiem ci, żed kawał dobrej roboty odwaliłeś, ale pochwal sie nowymy fotami też tutaj a nie jedną na FB ;p

mokras--- napisał(a):PeugotSpeed, Masz mojego speeda w awku
Radziu powiem ci, żed kawał dobrej roboty odwaliłeś, ale pochwal sie nowymy fotami też tutaj a nie jedną na FB ;p

mokras--- napisał(a):PeugotSpeed, Masz mojego speeda w awku

PeugotSpeed napisał(a):mokras--- napisał(a):PeugotSpeed, Masz mojego speeda w awku
Jeszcze trochę to mój tak będzie wyglądaćJeszcze max 2 tyg. myślałem że nastąpi to szybciej, ale nie wyszło jak chciałem ;/
Żeby nie było że nie do tematu to speedzik zacny, jeszcze go na żywo zobacze to naprawdę....Kiedyś się musimy spotkać

Artur46 napisał(a):PeugotSpeed napisał(a):mokras--- napisał(a):PeugotSpeed, Masz mojego speeda w awku
Jeszcze trochę to mój tak będzie wyglądaćJeszcze max 2 tyg. myślałem że nastąpi to szybciej, ale nie wyszło jak chciałem ;/
Żeby nie było że nie do tematu to speedzik zacny, jeszcze go na żywo zobacze to naprawdę....Kiedyś się musimy spotkać
Wymyśl coś sam a nie ściągasz od Radka .

wiciu95 napisał(a):Zapomniałeś dodać o polerce przedniej feli i kapy.![]()
Co do Speed'a to jest cudowny ,strasznie podobają mi się te kolorki ,ładnie się zgrały ze sobą.

wiciu95 napisał(a):Nie Buksik tylko Ty się tym zajmiesz i to natychmiast!Ten Speed jest świetny i brakuje mu jedynie polerek w/w partsów ,aby stał się wyśmienity.
![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości