speedfight.pl

-->Speed konrad291<--

Tutaj możecie pochwalić się Waszym skuterem.

Post» konrad291 » 02 Paź 2007, 16:41

Dodałem fotki jak wyglądają diody

Co do kratki to mam ją tylko że mi odpadła i musze ją spowrotem zamontować i na przód skołować lwa

Co do manetek to wezme chyba flame bo są bardziej wyraziste

Mam pytanie jak jest z montarzem nadkola BCD bo podobno coś tam nie pasuje dokładnie i trzeba coś wyciąć słyszałem czy to prawda??
Awatar użytkownika
konrad291
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: speedfight 2 LC

Post» macgyverbytow » 02 Paź 2007, 17:21

tak trzeba wyciąć ten pręt to takie ucho które jest do zaczepiania linki boa i zmienić miejsce dla cewki zapłonowej bo seryjnie jest w takimk miejscu że przeszkadza w założeniau nadkola ale to nie duży problem, ja nadkole założyłem na spokojnie w 1,5godz od momentu wjechania do wyjechania z garażu a jeszcze miałem problemu z kątówką bo bardziej się trzęsła niż cieła
macgyverbytow
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: BMW E34

Post» Vv92 » 12 Paź 2007, 20:49

Ładny Speed :) ale naklej parę naklejek... Jak sprawuje Ci się to sprzęgło? Nie masz wymienionego dzwonu sprzęgła?
Awatar użytkownika
Vv92
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Peugeot Speedfight 2 206WRC LC

Post» konrad291 » 16 Paź 2007, 17:04

sprzęgło jest spoko naprawde polecam wolałem dopłacić te pare złoty i mieć R jak już powiedział macgyverbytow różnice widac na rozgrzanym
dzwonu jeszcze nie wymieniałem ale teraz wymienie tylko nie wiem jaki wziąść myślałem nad stage 6 bo ma najlepsze chłodzenie
Awatar użytkownika
konrad291
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: speedfight 2 LC

Post» djmati » 17 Paź 2007, 23:07

ładnie zrobiłeś tą siatkę i diody :) tylko te światła wymieniałeś ?? one chyba powinny być ładne chromowane a nie czarne?? ale fajny efekt dają te przełączniki na pokrywie od akumulatora :) Ładny speed, ładna optyka, ładny tuning mechaniczny :) Pzdr.
Awatar użytkownika
djmati
Użytkownik
Użytkownik

Skuter: Yamaha DT 125X

Poprzednia

Wróć do Wasze skutery

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość